Tuotekehitys ja tuotanto

Logistiikka

Kattavat logistiikkapalvelut ovat osa tehokasta tuote- ja toimitusketjun hallintaamme. Hoidamme varastoinnin ja lähtölogistiikan palveluja ja osallistumme lähtevän ja saapuvan tavaran kuljetustoiminnan suunnitteluun ja sopimusten tekoon.

Vantaan Viinikkalassa sijaitseva 24 000m2:n logistiikkakeskus työllistää 50 henkilöä. Sen keskeinen sijainti, nykyaikaiset tilat ja uusin teknologia mahdollistavat tehokkaat logistiset palvelut liiketoiminnoillemme.

Vuoden aikana kehitimme logistiikkaratkaisumme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Kuluttajaliiketoimintojen yhdistäminen mahdollisti uusia logistiikkapalveluita esimerkiksi puutarhaliiketoiminnassa, kun toimitusten ohjausta kehitettiin ja varastointia laajennettiin.

Käynnistimme palveluvarastointitoiminnot Viljelijän Bernerin yhteistyökumppaneille. Kehitimme räätälöityjä jakeluratkaisuja myös sairaala-asiakkuuksillemme sekä noutomyyntipalveluita viljelijäasiakkaillemme.

Tärkeimpien hankkeidemme joukossa on aloitettu myös laaja toiminnanohjaus- ja varastonhallintajärjestelmämme kehitysprojekti.