Tuotekehitys ja tuotanto

Tuotantolaitokset

Itä-Suomessa, luonnonkauniissa Heinäveden kunnassa sijaitsevat tuotantolaitoksemme. Ne työllistävät noin 50 henkeä ja ovat paikkakunnalla suurin teollinen työnantaja.

Valmistamme vuosikymmenten kokemuksella kosmetiikka- ja hygieniatuotteita, autonhoitotuotteita, kasvinsuojeluaineita, tuhoeläinten torjunta-aineita, pesu- ja puhdistusaineita ja etikoita. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat XZ, LV, Herbina, Ainu, Oxygenol, Tummeli, Lasol, Korrek, Heti, GreenCare ja Rajamäen tuoteperhe.

Takeena toimintamme vastuullisuudesta on laatu- ja ympäristösertifikaatti. Annamme Bernerillä suuren arvon sille, että tuotanto säilyy suomalaisissa käsissä, sillä silloin voimme olla tiiviisti mukana koko prosessissa ja työllistää myös pienemmillä paikkakunnilla. Haluamme tarjota suomalaisille vain parasta, ja tämän lupauksen edellytyksenä on, että valvomme tuotteidemme laatua aina tuotekehityksestä kuluttajalle saakka.

Vuoden 2015 aikana uusimme laitteistoamme ja tuotantoon tuli runsaasti uutuustuotteita esimerkiksi LV ja Herbina -tuotesarjoihin.

Keskeisin painopisteemme vuonna 2015 oli henkilöstön hyvinvoinnin kehittäminen. Laajensimme työnkiertoa ja jokainen tehtaan työntekijä suoritti työturvallisuuskoulutuksen. Toteutimme kehitysprojektin, jonka tavoitteena oli ammattitaidon ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen ja parantaminen. Projektin toteutus toi konkreettisia uudistuksia toimintaamme, ja kehitys jatkuu myös tulevina vuosina.