Liiketoiminta-alueet

Koneet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten konekannan hallintaan; myymme, vuokraamme, rahoitamme ja huollamme trukkeja ja kiinteistönhoitokoneita. Lisäksi tarjoamme kattavat varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Yhteistyökumppaneidemme jälleenmyyntiverkosto ja huolto kattavat koko Suomen. Myyntimme, huoltomme ja varaosakeskuksemme toimivat Vantaan Viinikkalassa. Tuotemerkkimme ovat tunnettuja; Mitsubishi, Combilift ja Dulevo.

Vuosi oli varsin haastava yritysten investointihalukkuuden ollessa matalalla. Asiakkaamme kuitenkin uusivat kalustoansa pääsääntöisesti suunnitellun mukaisesti. Käytettyjen koneiden kysyntä oli vilkasta.

Dulevon odotetut uutuusmallit 3000 Revolution ja 6000 Revolution esiteltiin Lepaa 2015 -messuilla elokuussa. Trukkien suurin näyttely, Alihankinta-messut järjestettiin syksyllä Tampereella. Osallistuimme myös puualan tapahtumaan Combilift -mallistolla.

reddotSuomessa suunniteltu ja valmistettu Mitsubishi EDiA EX, 80V:n sähkövastapainotrukki voitti arvostetun Red Dot Design Award 2015 -palkinnon. Red Dot Award 2015 -kilpailun tuomaristo arvosti EDiA EX:ssä juuri samoja asioita, joita trukin käyttäjät kiittävät päivittäin: ergonomiaa, sujuvuutta ja ketteryyttä. Mitsubishin suomalaiset suunnittelijat tekivät laajan tutkimuksen trukinkuljettajien keskuudessa selvittääkseen, mitä asioita pitäisi parantaa ja mikä käyttäjille on tärkeää. Tämän pohjalta syntyi EDiA EX.