Liiketoiminta-alueet

Agentuuri

Agentuurin toiminta on yhä kansainvälisempää, meillä on päämiesyhteyksiä kaikille mantereille. Asiakaspohja on laaja; kansainvälisistä suuryrityksistä kotimarkkinoilla toimiviin pienyrityksiin, yksityisellä ja julkisella sektorilla. Meillä on asiakkaita lähes kaikilla teollisuuden ja kaupan aloilla.

Uudistimme ja laajensimme toimintaamme vuoden 2015 aikana. Syksyllä sovimme yrityskaupasta Neuvox Oy:n ja Vitapol Oy:n kanssa. Vuonna 1988 perustettu Neuvox on suomalainen yritys, joka on erikoistunut Venäjän vientiin ja tuontiin kemikaalikaupassa. Neuvox Oy:n liikevaihto on kasvanut vuodesta 2001 alkaen keskimäärin 15  prosenttia vuodessa, ja vuonna 2014 liikevaihto oli 9 miljoonaa euroa. Neuvox Oy:lle on rakentunut laaja toimittaja- ja asiakasverkosto Venäjälle. Kaupan myötä yrityksen koko henkilöstö siirtyi Bernerille vanhoina työntekijöinä. Yrityskaupalla vahvistimme Venäjän kemikaalivientiä sekä tuontia ja asiakaskuntamme laajeni.

Vitapol Oy on turkiseläinruokinnan osaaja, joka toimii Suomessa, Baltian maissa ja Valko-Venäjällä. Vitapolin liiketoiminta täydentää tuotevalikoimaltaan ja laajentaa maantieteellisesti Berner Agentuurin perinteistä toimintaa.